Inspirerend boek: Niet Bepaald Een Succesverhaal Herkenbaar, humoristisch en motiverend

“Weinig mensen kennen mijn hele verhaal. Ik heb het opgeschreven in dit boek. Een open boek, ik laat niets weg. Zonder mezelf te sparen, vertel ik mijn worstelingen, obstakels en missers. Over afwijzingen, teleurstellingen, financiële drama’s en presteren in de meedogenloze entertainmentwereld. Pijnlijk en kwetsbaar? Jazeker. Maar misschien ook wel herkenbaar. En ondanks alles blijf ik niet alleen overeind, maar geniet ik. En nooit met mate.” – Dirk Zeelenberg

429046

(Bron: AKO.nl)

Het boek; ‘Niet Bepaald Een Succesverhaal’ bevat het inspirerende verhaal van Dirk Zeelenberg, die we kennen van o.a. David uit Divorce, Rhoderick uit Familieverhaal en natuurlijk Koos uit Toscaanse Bruiloft. Ik ben gek op deze man. Zijn positieve energie en enthousiasme spat er vanaf. Het werd hem niet altijd even makkelijk gemaakt, maar toch wist hij altijd weer op te krabbelen. In detail vertelt hij over de gebeurtenissen uit zijn leven die hem hebben gemaakt tot de man die hij nu is.

Ik vond dit boek vooral erg tof omdat Dirk o.a. glansrijk vertelt over zijn periode bij Divorce, één van mijn favoriete Nederlandse series. Zonder iets te verklappen, kan jullie vast mededelen dat je regelmatig in de lach gaat schieten maar ook herkenbaarheid zult vinden tijdens het lezen van deze autobiografie. Ik ben in ieder geval geïnspireerd geraakt door het oprechte verhaal van deze warme man!

Ik zeg: meteen bestellen!