Wacht, ik pak even mijn telefoon erbij… 10 onmisbare apps voor moeders met een drukke agenda

Moeders met bomvolle agenda’s opgelet! Neem even een kwartiertje de tijd om onderstaande applicaties op je telefoon te downloaden. Succes gegarandeerd.

 1. EHBO

  Het allerbeste is natuurlijk om een EHBO cursus te volgen zodat jij altijd de redder in nood kunt zijn. De EHBO App van het Rode kruis is hier een mooi geheugensteuntje voor: alle EHBO instructies staan hier op een rijtje. De app geeft je in noodsituaties zelfs gesproken instructies. Een onmisbare app op de telefoon van een moeder!

 2. Gezond Groeien

  Deze app van het Voedingscentrum zorgt ervoor dat moeders altijd snel betrouwbare informatie over gezonde voeding voor kinderen tot hun beschikking hebben. Op de Gezond Groeien app vind je talloze tips en weetjes over gezonde voeding, helemaal gebaseerd op jouw kind(eren). Er staan ook een aantal ontzettend lekkere receptjes op…

 3. What The Eve

  Heerlijk een avondje weg met je lover of vriendinnen? Op de app What The Eve vind je allerlei leuke ideeën die jullie kunnen gaan doen op het gebied van cultuur, lifestyle en culinair. Je kunt zelf aangeven wat je leuk lijkt om te gaan doen. Ik zeg: het weekend staat weer bijna voor de deur: downloaden die app!

 4. First Focus

  Even rustig naar je favoriete programma kijken? Download dan deze leuke iPad-app voor je peuter. Een eenvoudige app die leuk is voor kinderen tot 24 maanden (en misschien zelfs daarna): zodat mama even lekker een half uurtje voor zichzelf heeft.

 5. Dinner Spinner

  Tegenwoordig hebben we het te druk om creatief na te denken over het avondeten. Met de Dinner Spinner app van Allrecipes heb je beschikking tot miljoenen lekkere receptjes van over de hele wereld. Uiteraard kun je zelf aangeven hoeveel tijd je hebt om te koken en welk type eten je graag wilt serveren. Superhandig als je eters krijgt en je even geen inspiratie hebt om wat leuks te bedenken!

 6. Treatwell

  Jezelf even heerlijk in de watten leggen, hoort nou eenmaal bij een bomvolle agenda. Dat verdien je, dat heb je nodig. Treatwell is een enorm gebruikersvriendelijke app waarbij je in in no-time je Hot Stone Massage geboekt hebt. Een echte aanrader voor op je telefoon.

 7. Fake a Call

  Voor vrouwen met een bomvolle agenda en een te aardig karakter, is de Fake a Call app een geschenk uit de hemel. Het enige wat je hoeft te doen is een telefoonnummer invoeren en een tijd waarop je gebeld wil worden. Je kunt ook zelf een foto uitkiezen die in je scherm tevoorschijn komt; superhandig. Yup, het is een beetje een achterbakse manier om onder een saai gesprek uit te komen… Maar ach, wie niet weet….

 8. Gifwijzer

  Zeker als je kind nog klein is, stopt hij alles in zijn mondje. Sommige huishoudelijke middelen zijn hartstikke gevaarlijk. Op de Gifwijzer app vind je advies en tips over hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw kind niet in aanraking komt met deze giftige stoffen – en wat je moet doen als dit per ongeluk toch is gebeurt. De app kost 2,99 euro maar is een echte aanrader als je kleine kinderen in huis hebt.

 9. Best Of Parenting

  Sta je af en toe met je mond vol tanden tegenover je kleine spuitelf en kan je af en toe wel wat opvoedingsondersteuning gebruiken? Daar is helemaal niks mis mee; overkomt ons allemaal wel eens. Op de Best Of Parenting app vind je allerlei effectieve tools op het gebied van ouderschap.

 10. Babysits: oppas of gastouder

  Deze app van Oppassen.nl is de grote uitkomst voor iedereen die geen oppas in de omgeving heeft. Je vult je postcode en woonplaats in en krijgt direct een rits met babysitters die zich aanbieden. Ze hebben allemaal een profiel ingevuld zodat je een beetje een idee hebt wat je in huis haalt.

 

Heb jij nog een onmisbare app op je telefoon staan die wij MOETEN hebben? Deel het dan in de reacties! 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *