Wat eten we vanavond? Een heerlijk pasta gerecht

Een calorieën-bom, maar o zo lekker! Dit recept is voor 4 personen.

Kip Camembert

Boodschappenlijstje

  • 1 ui
  • 2 kipfilet (ik koop ze altijd in blokjes)
  • 1 bakje champignons
  • 5 stengels bleekselderij
  •  250g boter
  • 3 eetlepels wittewijnazijn
  • 4 eieren
  • 1 citroen
  • 150ml droge, witte wijn
  • 1 bakje ronde camembert
  • pasta

Bereiden

  1. Snijd de ui in kleine snippers
  2. Was en snijd de champignons en bleekselderij
  3. Snijd de camembert in blokjes
  4. Bak de stukjes kip in bakpan 1 gaar, voeg peper en zout toe. Als de kip gaar is, zet het vuur dan uit.
  5. Fruit de uisnippers in bakpan 2
  6. Voeg na 3 minuten de champignons en bleekselderij toe in bakpan 2 en bak het geheel voor 10 minuten
  7. Zet een pan met water aan, zodra het water kookt de pasta erin doen en laten koken (kijk even op de verpakking hoe lang de pasta moet koken, dat verschilt namelijk per soort)
  8. Maak de hollandaisesaus klaar in kookpan 3
  9. Voeg de kipblokjes en camembertblokjes toe aan bakpan 2 en laat de camembert een beetje smelten.
  10. Voeg de hollandaisesaus toe aan bakpan 2 en roer het geheel voor 2 minuten
  11. Giet de pasta af

Eet smakelijk!