Wat zijn ze leuk, die vlogsters! Janiek doet een uitvinding; beter laat dan nooit!

Vloggers: je kunt er tegenwoordig niet meer omheen. Ze zijn OVERAL. Loop je gezellig met je liefje door de Efteling, loopt er zo’n hyper kind van 16 met een camera voor je neus rond te springen, grapjes uithalend met mede-Efteling-gangers. Dikke prima hoor, zolang ze het gewoon netjes houden kan ik er ook wel om lachen. En als ik dan ‘s avonds naar mijn 14-jarige broertje kijk die helemaal in een scheur ligt om die filmpjes…. Goed, je snapt me.

Ik heb me eigenlijk nog niet zo verdiept in dit nieuwe fenomeen, tot gisterenavond. Ik stuitte op vlogster (is dat het woord voor vrouwelijke vlogger? Ik vind het een raar woord. Maar ok!) Sanny Verhoeven, van Sanny Zoekt Geluk en bekeek één van haar filmpjes. Het filmpje duurde een kwartiertje – meestal haak ik dan redelijk snel af. Maar deze keer niet, want wat een onwijs leuke chick is die Sanny! Heerlijk droog en luchtig, herkenbaar voor velen en zeer oprecht. En ze heeft een superleuke man die lekker meevlogt. Ik ga absoluut nog veel meer filmpjesvan haar kijken!

Vanmorgen kwam ik terecht bij dit filmpje. Vlogster (als het nog geen woord was, is het dat nu bij deze wel!) Casey Holmes doet een make-up tutorial en laat haar dronken vriendje de voice over doen. Geweldig. Ik heb keihard gelachen tijdens het kijken van dit filmpje. En niet door de make-up! 😉 “Then you do some eyestuff on the eye…” – “And then there is glitter for… Yea…. Well we all know what glitter is about, so let’s just move on”…. Goed ik ga niet teveel vertellen want je moet het gewoon zelf kijken. Anders is het niet grappig.

Waarom kom ik er nu pas achter hoe leuk dit eigenlijk is?! Ik voel me echt een beetje bejaard…

Wie is jouw favoriete vlogger?