Werkwijze

Duidelijkheid is fijn, zowel voor jou als voor mij. Daarom hierbij mijn kant van het verhaal! Hoe ga ik te werk?

Stap 1. 

In een mail of via een telefoongesprek vertel je mij waar je naar op zoek bent. Op basis hiervan geef ik een inschatting van het aantal uren dat ik hiervoor nodig zal hebben en deel mijn offerte met je.

Stap 2. 

Nadat je met de offerte akkoord bent gegaan, stuur je mij het materiaal toe dat ik nodig heb om te beginnen. Dit kan bestaan uit losse artikelen met informatie, websites, maar we kunnen ook een afspraak maken voor een gesprek waarin ik de juiste vragen aan je stel om het verhaal te kunnen schrijven. Dit kan via Skype/Facetime, maar ik ben ook altijd in voor een bakje koffie.

Stap 3. 

Op basis van de door jou verstrekte informatie schrijf ik een conceptversie van jouw verhaal. Deze stuur ik naar je op zodat je me eventuele feedback kunt geven en ik hier weer mee aan de slag kan.

Stap 4. 

Ik werk de rest van de opdracht uit en stuur je het eindresultaat zodra ik klaar ben.

Stap 5. 

Als je tevreden bent met mijn werk, sluiten we de opdracht af en krijg je van mij de factuur in je mailbox.

 

Ik ben zeer flexibel met mijn werkwijze en werktijden. Ik ben eerlijk in wat haalbaar voor me is en wat niet. Open communicatie is voor mij belangrijk zodat we allebei weten wat we van elkaar kunnen verwachten. Ik sta dan ook altijd open voor feedback!